Viking mot Bodø/Glimt

Det er et eventyr for å si det rett ut sier den tidligere Glimt-helten Runar Berg og ler godt til VG. BodøGlimt er favoritter til å vinne serien for tredje året på rad.


Mflt0aoi87yetm

Siste nytt fra damelaget.

. Semifinalene trekkes like etter at BodøGlimt og. I løpet av april vil BodøGlimt spille minst sju fotballkamper. Siste nytt fra akademiet.

Viking vant cupfinalen mot nettopp Haugesund i 2019. Én dag er satt av til rettssaken mot den 34 år gamle mannen som under en eliteseriekamp mellom Viking og BodøGlimt skal ha kommet med rasistiske tilrop. AaFK er svært provosert over at BodøGlimt ser ut til å få ønsket sitt om flytting oppfylt men det er fotballforbundet de retter skytset mot.

I høst vant Glimt hele 61 hjemme mot Roma mens det ble 22 i den italienske hovedstadenNå blir det gjensyn i kvartfinalene av Conference League nivå tre av turneringene til UEFA som spilles 7. Serierunde møttes de to lagene til sølvkamp på Skagerak Arena. Årsaken er at AaFK på ingen måte vil få en ideell oppladning til kampen.

April og i seriekamp på SR-Bank 24. Mats Torbergsen NTB. Ifølge tiltalen som er tatt ut av statsadvokat Arvid Malde skal 34-åringen ha ropt knekk beina på den jævla negeren eller lignende mot en av Glimt-spillerne.

Viking møter gultrøyene borte i cupens semifinale 21. En eventuell semifinale vil være to dager før cupfinalen 30. Serierunde kunne Molde juble for sitt tredje seriegull på fire sesonger etter å ha snudd kampen borte mot Viking.

Kampen mot Viking flyttes fordi 6. Har nok aldri før vært tilsvarende tøft program for et norsk lag. Årets hjemmedrakt er i salg.

Teigen Trond Reidar. Dette var stavangerklubbens første trofé siden 2001. Solbakken starter igjen slik stiller Viking mot Minnesota.

Lyse spanderer kampbilletter til Viking - BodøGlimt. 10 284 11 042. Og hadde et godt grep om 2-plassen med fire poeng ned til Rosenborg på 3-plass forut de to siste rundene.

Det var morsomt. Slik stiller Viking mot KFUM Noe av det beste vi har gjort. Seriestart mot Sarpsborg 08 borte Supporterinfo A-lag herrer Se flere nyheter.

3 2 1. 4 052 3 339 Brann. Vinner de mot Roma eller Viking kan det bli åtte kamper.

Viking strålte i en omgang er i rute før sesongstart. Dersom Sandnes Ulf og Viking går videre i cupen og trekkes mot hverandre i semifinalen spilles oppgjøret automatisk på Øster Hus Arena. 4 3 1.

Odd var det laget som utfordret Molde lengst. Søndag skrev Sunnmørsposten at AaFK måtte avlyse den planlagte treningskampen mot Sogndal som skulle vært spilt tirsdag. April er dagen før den første av kvartfinalekampene mot Roma for Glimt i conferenceligaen.

BodøGlimt fikk en tøff start men så løsnet maskineriet for alvor i det som endte med 4-1-seier over Lillestrøm i cupens kvartfinale søndag.


3rtr71mlk9vhqm


Ny Malfest Da Glimt Tok Seg Videre I Cupen Moter Viking I Semifinalen Eurosport


D3t0vebmemakrm


Gddearlnyjc8km


Raddiro 2gtb1m


Jucovvljzsp M


Valerenga Seriemester 2005 29 Oktober 2005 Skien Tromso Fredrikstad


4kqylr0qzubgm


Bw5t Juyrtoum


Viking Bodo Glimt 3 4 Hedret Arild Berg I Sjumalsdrama


Viking Supporter Tiltalt For Rasisme Mot Glimt Spiller


6brqcg Ganvmvm


Urhgb9zoqvet7m


File Ole Amund Sveen Kvit Skjorte I Kamp Mot Bodo Glimt Jpg Wikimedia Commons


A0pwsggkcl5xam


Hirra5nsob5mim


Planen Er Lagt For Viktig Viking Uke Vi Er Veldig Offensive Adressa No

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel